Windows activeringsfout 0xc004f074 Server 2016

Tijdens het activeren van Office 2016 volume geautoriseerde client Fout 0xC004F074 wordt gerapporteerd. Licentieservice van software wordt bepaald dat de opgegeven Key Management Service van Microsoft niet kan worden gebruikt.

Windows-activeringsfoutcode 0xC004F074 is de specifieke foutmelding Soms is het probleem mogelijk ontstaan vanwege het probleem met de tijd- en datumsynchronisatie op het systeem. Soms is het een DNS-updateprobleem, of misschien Office 2013 en 2016 samen gehost op dezelfde server. Hier in dit artikel zullen we zien of een van de bovenstaande problemen het probleem is en de stappen om het probleem op te lossen.

Stap1 Windows Activation Fout 0xc004f074

Wij zijn marktleider in ondersteunende diensten. We bieden ondersteuning tegen lage kosten; Onze diensten zijn voor iedereen betaalbaar; U kunt direct online chatten met onze expert wanneer u met een probleem wordt geconfronteerd. Wij bieden ondersteuning op afstand voor elk soort probleem; Onze prioriteit is 100% om onze klant tevreden te stellen. We hebben een toegewijde en ervaren technicus. Onze diensten zijn een kosteneffectieve en betrouwbare service. We bieden 24/7-ondersteuning.

Op dit moment hoop ik dat je nu begrijpt waarom we het beste zijn? Vanwege alle bovenstaande reden zijn wij de beste technische ondersteuningsleverancier op de markt.Zoals ik u vertel, omdat het niet logisch is om die services te kiezen die een dag nodig hebben om een probleem op te lossen, zijn wij experts in ons werk, neem contact op ons nu als je een probleem hebt.

stap2 Windows Activation Fout 0xc004f074

Stappen om Windows Server 2016-activeringsfout 0xc004f074 te repareren

Methode 1: Download en installeer het nieuwste volumelicentiepakket van Microsoft Office 2016

Zoals gespecificeerd in het Microsoft-ondersteuningsartikel “https://support.microsoft.com/en-in/kb/3104410”, als uw systeem samen de Office 2013 KMS-host host, ook Office 2016 KMS-host en het besturingssysteem Windows 7 is of Windows Server 2008 R2, je krijgt deze fout. Dit is een bug en het downloaden en installeren van het nieuwste Volume Permission-pakket via onderstaande link lost de vraag op.

Methode 2: Schakel DNS-host uit en weer in

Soms kunnen we met deze fout worden geconfronteerd omdat DNS niet wordt bijgewerkt en uitgeschakeld en DNS-publicatie zou helpen. Om DNS-publicatie te ondermijnen, kan het Slmgr.vbs-script worden toegepast; u kunt dit echter handmatig doen door onderstaande stappen te volgen.

  • Open nu de opdrachtprompt als beheerder en typ Regedit
  • Ga dan naar HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ SoftwareProtectionPlatform in het register
  • Maak een nieuwe DWORD-waarde genaamd “DisableDnsPublishing” en schat de waarde ervan op 1.
  • Dit zal DNS-publicatie niet mogelijk maken
  • Als u het wilt inschakelen, stelt u de waarde van deze sleutel in op 0 om DNS-publicatie opnieuw in te schakelen.

Methode 3: Controleer de systeemtijd en -datum

Het kan redelijk zijn dat de tijd en datum van uw clientsysteem niet synchroon lopen met de server en dit kan ook de fout 0xC004F074 veroorzaken tijdens de activering van Office 2016-clients. Opgemerkt wordt dat deze fout optreedt als de systeemtijd op de clientcomputer en de systeemtijd op de KMS-host meer dan 4 uur verschillen. Om problemen met de synchronisatie van tijd en datum van het systeem op te lossen, wordt aanbevolen om de tijdbron Network Time Protocol (NTP) te gebruiken. U kunt Active Directory Service ook configureren om de tijd tussen klant- en serversystemen op het netwerk te synchroniseren.

Als u na het volgen van alle bovenstaande stappen nog steeds een probleem ondervindt of u het probleem niet kunt oplossen, neem dan contact met ons op, bel onze nummers om met ons ondersteuningsteamlid te praten. We staan ​​klaar om u 365 dagen te helpen.

Het maakt niet uit hoe ingewikkeld of moeilijk uw probleem is; Onze professional staat altijd klaar om u op alle mogelijke manieren te helpen. Wij staan ​​24/7 voor u klaar; Ons technische ondersteuningsteamlid staat altijd klaar om u te helpen.

Nummers voor klantenondersteuning van Windows +32-11948431 (gratis)

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de e-mailservice, belt u zonder verdere vertraging onze technische ondersteuningsnummers, we bieden volledige technische ondersteuning voor alle toonaangevende e-mails, ons team bestaat uit zeer ervaren technische professionals. Het heeft geen zin om die ondersteunende bedrijven te kiezen die op de markt verkrijgbaar zijn en die een dag in beslag nemen om het mijnwerkersprobleem op te lossen, we bieden tijdige ondersteuning.

Onze technische professional heeft al miljarden technische problemen in hun professionele leven, daarom worden ze expert in hun bestanden, ze kunnen elke e-mailfout of elk ander technisch probleem in een mum van tijd oplossen, om de complete oplossing van uw probleem kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar onze technische ondersteuningsnummers. U kunt ons ook de e-mail sturen op ons officiële e-mailadres. Nadat we uw e-mail hebben ontvangen, neemt een van onze supportteamleden contact met u op en lost uw probleem op. Dus als u op dit moment een technisch probleem ondervindt met betrekking tot de e-mail, neem dan nu contact met ons op, onze professional staat altijd klaar om u te helpen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Contact: +(32)-11948431 | info@telefoonnummerbelgie.com