Update Werkt Niet in Windows 7, 10

Windows 10 werkt zichzelf heel vaak bij. Dat komt omdat Microsoft probeert ons alle beveiligings- en belangrijke updates te sturen zodra ze worden vrijgegeven. Als je meer wilt weten over de nieuwste Windows-update en wat deze bevat, bekijk dan zeker dit artikel, dat we updaten bij elke nieuwe grote aankondiging van Windows 10. Frequente updates zijn een geweldige daad van Microsoft, maar ze zo installeren vaak kunnen sommige gebruikers er zelden toe komen vast te lopen in de update: het proces loopt vast en ze hebben niets te doen om het te hervatten. Welnu, als dit net aan u verscheen, dan zal deze gids u helpen om Windows Update niet te laten werken in Windows 7, 10.

stap1 Update werkt niet in Windows 7, 10

  • Verlaat de update en ga terug naar Windows, en
  • Hervat de update zonder opnieuw vast te lopen.

Dus laten we er meteen aan beginnen en onze Windows-update repareren

Stap2 Update not Working in Windows 7, 10

Wij zijn marktleider in ondersteunende diensten. We bieden ondersteuning tegen lage kosten; Onze diensten zijn voor iedereen betaalbaar; U kunt direct online chatten met onze expert wanneer u met een probleem wordt geconfronteerd. Wij bieden ondersteuning op afstand voor elk soort probleem; Onze prioriteit is 100% om onze klant tevreden te stellen. We hebben een toegewijde en ervaren technicus. Onze diensten zijn een kosteneffectieve en betrouwbare service. We bieden 24/7-ondersteuning.

Ik hoop dat je nu begrijpt waarom we het beste zijn? Vanwege alle bovenstaande reden zijn wij de beste technische ondersteuningsleverancier op de markt. Zoals ik u vertel, omdat het niet logisch is om die services te kiezen die een dag nodig hebben om een probleem op te lossen, zijn wij experts in ons werk, Contact ons nu als je een probleem hebt.

Stappen om Windows Update te repareren werkt niet in Windows 7, 10

Situatie 1: u zit vast met de voortgangsbalk van de Windows-update

In dit geval is uw download- of installatieprocesbalk op een gegeven moment bevroren en gaat het niet verder. Volg deze stappen om het te repareren:

Ik- Zorg ervoor dat het vastzit

Soms heb je misschien het gevoel dat het wordt vastgehouden, maar in feite lost de update een paar dingen op, en je zult merken dat je meteen na 30 minuten wachten van 23% naar 47% springt. Daarom moet je ongeveer 2 tot 3 uur wachten voordat je begrijpt dat je vastzit. Als er gedurende 3 uur niets op uw scherm verandert, kunt u er nu veilig van uitgaan dat uw update vastliep en dat u eruit moet komen.

Een andere manier om te zien of de update vastzit of niet, is om te controleren of er beweging is in uw CPU-gebruik, RAM en netwerk. Om dit te doen:

  • Druk nu op Ctrl + Shift + ESC-knoppen en de taakbeheerder zal verschijnen.
  • Klik op Meer details als u het grote paneel niet ziet (zie afbeelding).
  • Ga naar het tabblad Prestaties en controleer ook de beweging van CPU, geheugen, schijf en internetverbinding. Als er veel actie is, kan dat betekenen dat u niet vastzit en dat er onzichtbare vooruitgang wordt geboekt.

Ik … ontdekt dat je vastzit? Start je computer opnieuw op

Probeer de normale herstart.

Als uw computer mat is en u niet op de startknop kunt klikken, drukt u op Ctrl + Alt + Del en kiest u vervolgens opnieuw opstarten via de aan / uit-optie in de rechterbenedenhoek. Afbeeldingsresultaat voor ctrl alt delete windows 10

Spring nu naar de volgende stap door op de knop in de hoek te klikken

Als u na het volgen van alle bovenstaande stappen nog steeds met een probleem wordt geconfronteerd of u het probleem niet kunt oplossen, neem dan contact met ons op. Bel onze nummers om met ons ondersteuningsteamlid te praten. We staan klaar om u 365 dagen te helpen.

Klantenservicenummer voor Windows +32-11948431 (gratis)

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de e-mailservice, belt u zonder verdere vertraging onze technische ondersteuningsnummers. We bieden volledige technische ondersteuning voor alle toonaangevende e-mails. Ons team bestaat uit ervaren technische professionals. Het heeft geen zin om die ondersteunende bedrijven te kiezen die op de markt verkrijgbaar zijn en die een dag in beslag nemen om het mijnwerkersprobleem op te lossen. We bieden tijdige ondersteuning. Onze technische professional heeft al miljarden technische problemen in hun professionele leven, daarom worden ze expert in hun bestanden, kunnen ze e-mailfouten of andere technische problemen in een mum van tijd oplossen, om de volledige oplossing van uw probleem kunt u contact met ons opnemen door ons Windows Klantenservice nummer te bellen.

U kunt ons ook de e-mail sturen op ons officiële e-mailadres. Toen we uw e-mail ontvingen, nam een ​​van onze supportteamleden contact met u op en loste uw probleem op. Dus als u op dit moment een technisch probleem ondervindt met betrekking tot de e-mail, neem dan nu contact met ons op, onze professional staat altijd klaar om u te helpen. Het maakt niet uit, hoe ingewikkeld of moeilijk uw probleem is; Onze professional staat altijd klaar om u op alle mogelijke manieren te helpen. Wij staan ​​24/7 voor u klaar; Ons technische ondersteuningsteamlid staat altijd klaar om u te helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Contact: +(32)-11948431 | info@telefoonnummerbelgie.com