Linux Gebruikers Met McAfee Eindpuntbeveiliging

Stap1 Mcafee Antivirus Belgie

We weten allemaal hoe cybercriminaliteit tegenwoordig toeneemt en het overneemt. Om dit probleem op te lossen, gebruiken veel mensen McAfee-eindpuntbeveiliging om hun systeem te beveiligen. McAfee werkt gedurende het hele proces samen met de Red Hat om uw apparaat te beschermen.

De gebruikers die al een McAfee Endpoint Security voor Linux gebruiken, kunnen de hulp van geavanceerde hardware- en visualisatieondersteuning en ook de cloudintegratie-ondersteuning gebruiken bij het gebruik van on-prem EPO of McAfee MVISION. Een ander voordeel is dat Zero-day-ondersteuning voor RHEL8 nu ook McAfee Endpoint Security voor Linux 10.6.2 biedt. McAfee-eindpuntondersteuning probeert nu ook tijdige en cruciale ondersteuning te bieden voor de nieuwste versie van RHEL8. Dit zal de gebruikers helpen om te profiteren van de verbeteringen en efficiëntie die beschikbaar zijn op het platform.

Stap2 McAfee Antivirus Belgie

Functies van McAfee Endpoint Security voor Linux 10.6

McAfee Endpoint Security voor Linux 10.6 biedt drie belangrijke functies waarvan de gebruikers profiteren. U kunt meer weten over de functies op mcafee.com/activate. Hier worden de functies hieronder gegeven:

  • Ondersteuning voor Docker-containers
  • CPU-beperking.
  • Gecentraliseerde beheermogelijkheden van de native firewall

Docker-containers

Sinds de acceptatie van containers in McAfee gestaag is gestegen onder het klantenbestand, ondersteunt McAfee McAfee Endpoint Security voor Linux op Docker-containers. Dit wordt gedaan om het vertrouwen van de klanten te behouden dat hun containerefficiëntie goed wordt beschermd met dezelfde oplossing die ze momenteel op hun servers hebben geïmplementeerd.

CPU-beperking

Het doel van CPU-beperking is om het verbruik van CPU-bronnen te beperken. Het stelt de klanten in staat om efficiënt te beheren wanneer een scan op aanvraag wordt uitgevoerd. Dit verbetert de bruikbaarheid van de oplossing heel goed, zelfs in een omgeving met weinig bronnen.

Gecentraliseerde beheermogelijkheden van de native firewall

Over het algemeen kunnen beheerders door het centraliseren en vereenvoudigen van de beheermogelijkheden van de systeemeigen functionaliteit, zoals de firewall, via een bekende interface snel reageren en het firewallbeleid afdwingen. Daarom verkort het de tijd om te implementeren en operationele efficiëntie te behalen.

Vergeet niet om dit te gebruiken, moet u een McAfee-account hebben om de nieuwe update te kunnen gebruiken.

McAfee voor Linux helpt u bij het detecteren en verwijderen van virussen en andere schadelijke en ongewenste software op Linux-systemen.

Dit ging allemaal over hoe Linux-gebruikers te beschermen met McAfee-eindpuntbeveiliging. Als je een probleem hebt met McAfee, kun je de hulp van het klantenserviceteam inroepen. Ze zijn de klok rond beschikbaar met een deskundig team van technici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Contact: +(32)-28084941 | info@telefoonnummerbelgie.com