Installeer Windows 10 opnieuw zonder Bloatware

Eenvoudig Windows 10 opnieuw installeren zonder Bloatware – Windows 10 is een succesvolle overgang in het Windows-imperium geweest. Voor de meesten was dit echter een nogal verontrustende update. Dit komt door de vervelende bloatware-applicaties. Deze applicaties belemmeren uw activiteiten en maken de prestaties van het computersysteem traag. Daarom zijn mensen op zoek naar manieren om van deze applicaties af te komen en een Windows 10-update te krijgen met vrijwel geen bloatware of junkware. Daarom hopen we hier bij Tech assist u te leren hoe u Windows 10 gemakkelijk opnieuw kunt installeren zonder Bloatware.

De Bloatware-applicaties worden bewaard door het systeemmerk en Microsoft, meestal degenen die niemand zal gebruiken en deze nemen uiteindelijk de noodzakelijke ruimte in het systeem in beslag. Ook de nadelen van bloatware-applicaties zijn er in overvloed. Deze applicaties liggen inactief in onze apparaten en nemen meer dan 25% van de ruimte in beslag. Ze vertragen ook het proces van het computersysteem. Lees daarom dit artikel als u wilt weten hoe u Windows 10 opnieuw installeert zonder Bloatware.

Reinstall Windows 10

Neem voor elke vorm van hulp contact met ons op via onze chatfaciliteiten. Misschien vindt u onze 24 × 7 klantenondersteuning erg nuttig.

Wat is Bloatware of Junkware?

Bloatware verwijst naar de vooraf geïnstalleerde applicaties die in wezen nutteloos zijn en uiteindelijk alleen maar ruimte in beslag nemen op uw pc of laptop. Deze toepassingen hebben de neiging het computersysteem traag te maken. In een apparaat met ongeveer 32 GB geheugen wordt bijna 25% van de ruimte ingenomen door deze applicaties, ook wel junkware genoemd, en deze maken de prestaties van uw systeem minder efficiënt en traag. Daarom wil elke computerprofessional het werkproces vergemakkelijken door deze bloatware voor eens en voor altijd te verwijderen.

Van Windows is bekend dat het regelmatig upgrades en updates biedt, wat ons brengt naar de nieuwste functie van “nieuwe start”. Dit is een instelling in uw systeem die uw computer opnieuw start door uw vensters opnieuw te installeren en bij te werken. Hierdoor blijven al uw persoonlijke bestanden veilig opgeslagen terwijl u de meeste apps in het systeem verwijdert, inclusief de Microsoft Office-apps, antivirussoftware van derden en ook alle desktop-applicaties die vooraf op onze computer zijn geïnstalleerd apparaten. Daarom hopen we dat we u met dit artikel kunnen helpen bij het opnieuw installeren van Windows zonder de crapware.

Stappen voor het eenvoudig opnieuw installeren van Windows 10 zonder Bloatware

Iedereen moet ervaring hebben met het werken aan een relatief nieuw apparaat dat traag was vanwege deze ongewenste apps. Daarom heeft tech assist de beste en gemakkelijkste oplossing bedacht om Windows met de minste moeite en zonder bloatware-applicaties te installeren.

Stap 1: Windows herstellen en opnieuw installeren

Omdat Windows het systeem regelmatig bijwerkt, is het proces van installeren en verwijderen samen met het herstellen van elementen een stuk eenvoudiger geworden. En daarom, als u Windows opnieuw wilt installeren zonder Bloatware, hoeft u alleen maar te zoeken naar de optie “Fresh Start”. Met de update van Windows10 Creator kunt u gemakkelijker de optie ‘Deze pc opnieuw instellen’ kiezen om de fabrieksinstellingen te herstellen. Met deze nieuwe update kunt u met aanzienlijk minder inspanningen wijzigingen aan uw pc aanbrengen.

 1. Om het menu Fresh start te vinden, het menu waarmee u een schone en compacte versie van Windows opnieuw kunt installeren, kunt u in de volgende stappen bereiken.
 2. Ga naar het startmenu en open instellingen.
 3. Daar vindt u het menu Update en beveiliging.
 4. Ga in het menu Update en beveiliging naar herstel.
 5. Hierdoor wordt u naar een pop-upvenster geleid met het bericht ‘Als u problemen heeft met uw pc, ga dan naar instellingen …’.

Stap 2: Hoe om te gaan met de “nieuwe start”?

 1. Als u dit menu kiest, gaat u naar een ander venster met de tekst ‘Leer hoe u fris kunt beginnen met een schone installatie van vensters’
 2. Dit opent nu het Windows-beveiligingsvenster onder Apparaatprestaties en gezondheid.
 3. In dit nieuw geopende venster vindt u de optie om aan de slag te gaan met een nieuwe start.
 4. Wanneer u op deze optie klikt, wordt in het venster aangegeven hoeveel tijd het proces in beslag gaat nemen en kunt u op de volgende knop klikken.
 5. In het volgende deel zal het venster alle toepassingen weergeven die het tijdens het proces zal verwijderen. In feite zal het systeem de lijst ook opslaan als een tekstbestand om u een lijst te geven van alle applicaties die u eerder had geïnstalleerd.
 6. Als u akkoord gaat met de lijst, klikt u op “volgende”.
 7. Aangezien u tijdens de herinstallatie niet op uw apparaat kunt werken, moet u dit proces in uw vrije tijd doen.
 8. Klik in het venster ‘Laten we beginnen’ op ‘starten’.
 9. Nadat dit proces voorbij is, heb je een vers geïnstalleerde Windows 10.
 10. Zorg ervoor dat uw systeem alle hardwarestuurprogramma’s zelf downloadt.

Benader Tech Assist voor directe technische ondersteuning op Windows 10

Hier bij Tech Assist zijn we een webportaal dat zich toelegt op het oplossen van al uw technologiegerelateerde problemen. U kunt op elk moment contact met ons opnemen omdat onze klantenservice altijd tot uw beschikking staat. Onze experts helpen u met behulp van de chatroomservices meteen verder. Uw problemen zijn weg met onze vakkennis in alles wat met Windows te maken heeft. Neem dus gerust contact met ons op via onze 24 × 7 open services.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Contact: +(32)-63681637 | info@telefoonnummerbelgie.com