Hoe D3dx9_43.Dll op te lossen, ontbreekt de Windows 10-fout

D3dx9 43.dll mist vaak Windows 10 wanneer u probeert op Windows gebaseerde games en geavanceerde grafische programma’s op uw systeem te starten. Een aantal DirectX-fouten met betrekking tot de ontbrekende DLL-bestanden in Windows 10 zijn echter een vrij algemene fout. Bovendien lijkt het bestand d3dx9 43.dll een van de bestanden te zijn die u in de softwaresets van DirectX zult vinden.

D3dx9_43.Dll_ontbreekt_de_Windows_10-fout

Gelukkig zijn er enkele relatief eenvoudige oplossingen voor dit probleem. We hebben hier in dit artikel de meest effectieve en betrouwbare oplossingen bedacht om dit specifieke Windows 10-probleem op te lossen. Dus als u zich zorgen maakt over deze specifieke fout, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Kijk maar naar deze gids en vind de meest effectieve oplossingen voor dit frustrerende probleem.

Eenvoudige methoden om op te lossen en te herstellen d3dx9_43 dll ontbreekt Fout

Windows 10-fout ontbreekt als u 3dx9 43.dll wilt oplossen, dan moet u zoeken naar effectieve stappen voor probleemoplossing om dit op te lossen. Hieronder vindt u een lijst met oplossingen die u zullen helpen de fout effectief op te lossen. Daarna kunt u het gemakkelijk herstellen. Om het d3dx9 43 dll-bestand in Windows 10 te herstellen, voert u alle taken een voor een uit totdat uw Windows 10 het bestand herstelt.

Oplossing 1: Download en voer het DirectX End-User Runtime Web Installer uit

Meestal treedt de ontbrekende d3dx9 43 dll-fout op vanwege incompatibiliteit met de DirectX-versie met uw computer. Met de webinstaller-runtime van de DirectX-eindgebruiker kunt u teruggaan naar de eerdere versies van DirectX. Volg de onderstaande instructies om deze actie uit te voeren:

Stap 1

Bezoek eerst de website van de fabrikant. Typ daarna het runtime-webinstallatieprogramma van de eindgebruiker in het zoekvak in de rechterbovenhoek van uw scherm. Druk dan op de Enter-toets.

Stap 2

Selecteer daarna DirectX End-User Runtime Web Installer en klik daarop. Vervolgens moet je het downloaden.

Stap 3

Voordat u op de downloadoptie klikt, moet u de taal wijzigen in het vervolgkeuzemenu. Klik na het wijzigen van de taal op de optie Downloaden en installeer deze op uw systeem.

Stap 4

Na een succesvolle installatie van het bestand, kunt u het controleren door te proberen een game op uw systeem uit te voeren en te controleren of het probleemloos draait of niet.

Oplossing 2: installeer de nieuwste versie van DirectX

Als de bovenstaande actie u niet helpt om het bestand te herstellen, installeer dan de DirectX met de nieuwste versie. Vervang tegelijkertijd het ontbrekende of het niet gevonden bestand d3dx9_43.dll. Concentreer u hiervoor op de stappen en pas ze zorgvuldig toe.

Stap 1

Ga naar het menu Start en typ in het zoekvak Windows Update. Selecteer daarna de optie controleren op updates en klik erop.

Stap 2

Controleer daarna of er een update beschikbaar is of niet. Indien beschikbaar, werk het dan dienovereenkomstig bij en controleer of het bestand verschijnt of niet. Start DirectX opnieuw op wanneer DirectX de nieuwe update heeft ontvangen.

Oplossing 3: Kopieer het d3dx9_43.dll-bestand van een externe bron

Als de bovenstaande twee oplossingen u niet helpen, kunt u voor het vinden van d3dx9_43 dll in Windows 10 het bestand d3dx9_43.dll kopiëren van een externe bron met hetzelfde besturingssysteem als uw pc. Volg de onderstaande instructies om verder te gaan:

  • Open het zoekvak in uw systeem nadat u op de Win-toets op uw toetsenbord hebt gedrukt.
  • Typ de optie Systeeminformatie in het zoekvak en klik vervolgens op de optie Systeeminformatie in het resultaat dat op uw scherm verschijnt. U moet het systeemtype van uw computer controleren.
  • Kopieer daarna het bestand d3dx9_43.dll van een externe bron en plak het op de probleemcomputer.
  • Druk vervolgens op de Win-toets + E om de Verkenner te openen.
  • Ga daarna naar C: \ Windows \ System32. Typ vervolgens de bestandsnaam d3dx9_43.dll. Druk vervolgens op de Enter-knop. Als het resultaat geen record bevat, ga dan naar C: \ Windows \ SysWOW64 en zoek naar hetzelfde bestand.
  • Kopieer ten slotte het bestand en vervang het naar dezelfde locatie waar u het bestand d3dx9_43.dll hebt gekopieerd.

Oplossing 4: installeer de programma’s opnieuw

Kortom, het bestand d3dx9_43.dll kan ook ontbreken omdat sommige corrupte of defecte bestanden ermee werken. In dat geval moet u eerst de programma’s verwijderen en vervolgens opnieuw installeren. Voer vervolgens de programma’s uit en kijk of het goed werkt.

Oplossing 5: werk het stuurprogramma van de videokaart bij

Zoals we eerder vermeldden, treedt het probleem op wanneer u probeert computerspellen op uw systeem te starten. Daarom moet u het grafische stuurprogramma controleren omdat dit frustrerende probleem soms op uw Windows 10-pc optreedt als gevolg van een oude en verouderde versie. Het wordt daarom sterk aanbevolen om de versie van de videokaart te controleren. Om dit te controleren, opent u de website van de fabrikant en voert u het modelnummer van uw systeem in. Controleer vervolgens het geïnstalleerde videokaartstuurprogramma van uw systeem.

Werk de driver bij en installeer deze op uw systeem als er een bijgewerkte versie beschikbaar is. Deze keer kunt u de d3dx9 43 dll herstellen, uw eigen ontbrekende bestand. Als u deze specifieke fout permanent wilt verwijderen, voert u de bovenstaande stappen zorgvuldig uit zonder ze over te slaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Contact: +(32)-11948431 | info@telefoonnummerbelgie.com