Fix Foutcode 0x80072ee7 in Windows 10

Hoe Windows Foutcode 0x80072ee7 in Windows 10 Te Repareren

stap1 Windows Foutcode 0x80072

Foutcode 0x80072ee7 verschijnt en geeft u geen toegang tot de Windows Store in plaats van een goede internetverbinding. Hoewel een cruciale update en foutcode 0x80072ee7 in de meeste opties voorkomt vanwege:

  • Beschadigde Windows-systeembestanden.
  • Configuratie van netwerkverbinding.
  • Registerherstel.
  • Virussen.
  • Windows-apparaatupdate en stuurprogramma’s.

Fix Foutcode 0x80072ee7 in Windows 10

Dit zijn over het algemeen de mogelijke redenen waarom ons ontwikkelteam heeft gewerkt en elke vermelde reden heeft een oplossing, volg gewoon de oplossingen om de resultaten te verzekeren en verwijder deze foutcode 0x80072ee7. Om dit probleem eenvoudig handmatig op te lossen, hebben we de onderstaande fixes gedeeld met de vereiste informatie, er is geen betaalde service vereist voor de fix.

Beschadigde Windows-systeembestanden:

Beschadigde Windows-bestanden geven u over het algemeen geen toegang tot de update of opslag van Windows-toepassingen, maar deze beschadigde bestanden kunnen gemakkelijk worden gedetecteerd en gerepareerd. Het enige dat u hoeft te doen, is een probleemoplosser voor Windows-insiders uitvoeren, de stappen volgen om de probleemoplosser uit te voeren die alle Windows-systeembestanden scant en eenvoudig repareert.

Druk op Windows + X> Windows powerShell (Admin)

SFC / scannow Voer dit in.

Hiermee wordt de probleemoplosser gestart waarbij elk bestand van het Windows-systeem wordt gedetecteerd en als een van de bestanden beschadigd is, wordt het vermeld en gerepareerd. Als er na de controle een correctie wordt vermeld, moet er een probleem zijn opgetreden en het probleem is nu opgelost. Start de vensters gewoon opnieuw op om de wijzigingen door te voeren en herstel deze foutcode 0x80072ee7.

Configuratie netwerkverbinding:

Onjuist opgeslagen DNS-serverinstellingen zorgen ervoor dat deze foutcode 0x80072ee7 het gebruik van statische IP naar DNS-serverinstellingen verschuift tijdens het bijwerken van vensters en enkele noodzakelijke wijzigingen aanbrengt om deze fout te corrigeren.

Open> Open Netwerkcentrum> Wifi.

Netwerk- en deelcentrum> Klik op het verbonden internet.

Eigenschappen> Protocol IPV4> DNS-instellingen wijzigen.

Voorkeurs DNS-server: 8.8.8.8

Alternatieve DNS-server: 8.8.4.4

Sla deze wijzigingen op en controleer het proces opnieuw, start de vensters opnieuw op en los de foutcode 0x80072ee7 op.

Registerherstel:

Dit is meestal een cruciaal probleem en vereist meer aandacht bij het repareren, volg de stappen en opdrachten om de Windows-instellingen opnieuw te registreren vanaf de vooraf geïnstalleerde locatie.

Druk op Windows + X> Open Windows PowerShell (Admin).

Voer de gegeven opdracht uit:

PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command “& {$ manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore). InstallationLocation + “\ AppxManifest.xml”

Dit registreert automatisch de vensters opnieuw en herstelt onmiddellijk de foutcode0x80072ee7 en geeft u gemakkelijk toegang tot de winkel en toepassingen van uw vensters.

Virussen:

Er zijn talloze bedreigingen voor de Windows-winkel die verschillende virussen veroorzaken en deze foutcode0x80072ee7 kan eenvoudig worden verholpen door uw systeem te scannen met de geïnstalleerde antivirus. Dit zal u uiteindelijk helpen de foutcode0x80072ee7 op te lossen en te zien hoeveel bedreigingen worden gerepareerd en hersteld.

Windows-apparaat en updates:

Druk op Windows + X> Apparaatbeheer, ga naar het venster en controleer de aandacht. De meeste aandacht is nodig als het geïnstalleerde stuurprogramma of de hardware-eigenschappen moeten worden bijgewerkt. Dit zal u helpen de foutcode0x80072ee7 gemakkelijk op te lossen, deze problemen op te lossen en de foutcode0x80072ee7 onmiddellijk opnieuw op te starten. Dit zijn alle voorgestelde fixes met de juiste informatie en ze zijn opgelost, onze ontwikkelaars verwezen naar elke actie na het lezen van de informatie en het opslaan van uw gegevens. Maak een massaopslagreplica om gegevensverlies te voorkomen.

Een beroep doen op ons telefoonnummer voor technische ondersteuning voor het oplossen van Windows Foutcode 0x80072ee7 door Foutcode Expert? Nu meteen hulp krijgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Contact: +(32)-11988448 | info@telefoonnummerbelgie.com